Inte lätt med uppfostran


Några dagar efter jul, stod en mor i köket och kunde höra hur hennes son lekte med sin nya tågbana inne i vardagsrummet. Hon hörde tåget stanna och sonen sa: – Så har vi kommit till Malmö Central. Alla ni lata rövhål som ska av, se till att det går jävligt snabbt SÅ VI KAN KOMMA VIDARE!

Mamman blev chockad över vad hon hörde, och skyndade sig in till sonen. – Vi använder verkligen inte sådant språk i det här huset! Gå upp på ditt rum och bli där i två timmar. Om du kan prata ordentligt när de två timmarna gått, kan du komma ner och leka med din tågbana igen.

Efter två timmar kom pojken ner igen, och satte sig för att åter leka med tåget. Från köket hör mamman honom säga: – Till alla passagerare som nu stiger av vill jag säga tack för denna resa. Vänligen se till så att ni har alla era tillhörigheter med er. Jag vill samtidigt önska våra nya resenärer välkomna ombord. Vi kommer att göra vårt yttersta för att göra denna resa så behaglig som möjligt.

Mamman ler stolt, och sonen fortsätter -… OCH OM NÅGON AV ER IDIOTER ÄR SURA ÖVER ATT VI ÄR TVÅ TIMMAR SENA, KAN NI GÅ UT OCH PRATA MED DEN FETA KÄRRINGEN I KÖKET!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *