Efter 20 års äktenskap


Efter 20 års äktenskap tittade jag på min fru och tänkte tillbaka på vårt liv tillsammans. Sedan sa jag till min fru:

– Älskling för 20 år sedan bodde vi i en billig lägenhet, sov i en för liten säng, hade knappt mat i kylen och ingen tv, men jag gick till sängs med en otroligt het villig 20-åring!

– Nu har jag ett hus för flera miljoner, en bil för flera hundratusen, en stor dubbelsäng, kylskåpet är sprängfullt och jag har en 42 tums plasma-tv. Men jag går tillsängs varje kväll med en trött kvinna på 42 år, så vitt jag kan se det är det bara du älskling som inte följt utvecklingen i vårt förhållande!

Min fru är en väldigt förnuftig kvinna så hon svarade bara kort:
– Älskling hitta du bara en het villig 20-årig kvinna så skall jag snabbt se till att du får tillbaka din billiga lägenhet, din lilla säng, ett tomt kylskåp, och ingen tv!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *