9 saker jag hatar om alla


  1. Folk som pekar på sin handled när de frågar hur mycket klockan är … Jag vet var min klocka är kompis, var fan är din? Ska jag peka mig i skrevet när jag frågar var toaletten är?
  2. Folk som är villiga att resa sitt arsle ur soffan för att leta i hela rummet efter fjärrkontrollen till tv:n, för att de vägrar att gå till tv:n och byta kanal manuellt.
  3. När folk säger ”Åh du både vill ha kakan och äta den”. Självklart! Vad är det för mening med kakan om du inte kan äta den?
  4. När folk säger ”det är alltid på det sista stället man letar”. Självklart är det. Varför i helvete skulle du fortsätta leta när du hittat vad du söker? Gör folk det? Vem och var är de?
  5. När folk säger, ”såg du det där?” medan man tittar på en film.  Nej idiot, jag betalade $ 12 för att gå på bio och stirra på det jävla golvet!
  6. Folk som frågar ”Kan jag fråga dig en sak?”… Du gav mig inte ett val där, eller hur?
  7. När något är ”nytt och förbättrat”. Vilket är det? Om det är nytt, då har det aldrig funnits något innan det. Om det är en förbättring, då måste det ha varit något innan det, kunde inte vara nytt.
  8. När folk säger ”livet är kort”. Vad i helvete?? Livet är den längsta jävla saken någon någonsin gör! Vad kan du göra för något som är längre?
  9. När du väntar på bussen och någon frågar ”Har bussen kommit än?” Om bussen kommit, skulle jag då stå här??

(Okänd)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *